Sa e njohin amerikanët Europën dhe vendet e saj (foto)

0

Buzzfeed, përmes një ankete, ka vënë në provë njohuritë gjeografike të amerikanëve duke ua ofruar atyre një hartë boshe të Evropës dhe duke u dhënë atyre mundësinë të shkruajnë emrat e shteteve.

Për fat të keq, amerikanët nuk janë të mirë me njohuritë gjeografike mbi kontinentin plak, madje, Kosovën, Shqipërinë, Malin e Zi e disa vende tjera as që i njohin,

Disa prej përgjigjeve kanë qënë shumë qesharake.