Rudi Goga – Përurimi i monografisë dhe ekspozita retrospektive

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e monografisë dhe hapjen e ekspozitës retrospektive të piktorit Rudi Goga.

Aktiviteti do të mbahet me rastin e 1-vjetorit të vdekjes së piktorit, ditën e enjte, më 3 maj 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.