Rrethi në qendër të qytetit u hap për kalim

0
Sot rreth orës 17.00 në praninë e zyrtarëve të Komunës së Ulqinit dhe një numri të madh të qytetarëve, u bë hapja për qarkullim e rrethit në qendër të Ulqinit.
Ky investim, i cili përvec rrethit, përfshiu edhe rikonstruktimin total të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, kushtoi 290.000 euro dhe u financua komplet nga Komuna e Ulqinit.