Rrahje me grushta në Plazh të Vogël (video)

0

Rrahjet me grushta në mes të rinjve (zakonisht për arsye të dobëta), janë poashtu pjesë e sezonit turistik.

Në youtube ndodhet një video në të cilën shihet një përleshje në mes të disa të rinjve në qytetin tonë, saktësisht në Ranë, e publikuar nga Indeksonline.

Nuk dihet identiteti i pjesmarrëseve e as motivi i kësaj ngjarjeje, përvec faktit që disa prej tyre janë shqiptar dhe që përleshja ka ndodhur në orët e vona.

Disa portale kanë dalë me lajmin se përleshja ndodhi në mes serbëve dhe shqiptarëve por nga pamjet nuk mund të vërtetohet dicka e tillë.