Problemet tuaja me wireless u zgjidhën – Netgear Nighthawk X6 AC3200

0

 

 

Nuk ka patur kurrë një WiFi sikur ky! Modeli Nighthawk X6 AC3200 Router nga kompania Netgear me një teknologji innovative, i prodhuar për t’u lidhur me çdo pajisje në shtëpinë tuaj – automatikisht dhe në një kohë. Laptopë, tabletë, smartphone, TV, lojra, streamer të muzikës, kamera – çfarëdo pajisje që lidhet me WiFi. Është jashtëfish më i shpejtë se internet wireless i zakonshëm.

Me një pamje paksa të çuditshme, me 6 antena, ofron shpejtësi deri në 3.2Gbps, që momentalisht është shpejtësia më e madhe që ofrohet në ruterë për përdorim shtëpiak.

Me shpejtësi masive të kombinuar deri në 3.2Gbps, 3 banda Wifi dhe sistem Smart Connect, çdo pajisje kyçet në WiFi më të shpejtë të mundur dhe të optimizuar për shpejtësi maksimale.

Ky model i Netgear pa dyshim që do i zgjidhte problemet me wireless.

Më poshtë mund të shihni foto dhe video të Netgear Nighthawk X6 AC3200.