Policia përsëri në qendër të skandalit: Torturë ndaj 3 personave në Podgoricë (video)

0
Policia e Malit të Zi përsëri ndodhet në qendër të skandalit pas publikimit të një videoje në portalin IN4S .
Në lidhje me skandalin kanë reaguar edhe nga Këshilli për kontrollin civil të policisë, të cilët kanë kërkuar hetim të menjëhershëm dhe marrjen e masave ndaj policëve të implikuar.
Nga Drejtoria e policisë kanë njoftuar se janë duke hetuar rastin.