Plas zjarri afër Copacabanës. Zjarrfikësit e lokalizojnë me efikasitet

0

Sic mund të shihni edhe nga fotot të filmuara në vendngjarje, sot në orët e vona të pasdites ka plasur zjarr në afërsi të plazhit Copacabana.

Deri tani nuk kemi informata për dëmin e mundshëm, por antarët e Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit kanë reaguar me efikasitet dhe kanë bërë lokalizimin e tij.

Së shpejti shpresojmë të kemi edhe informata nga ky shërbim në lidhje me ecurinë e situatës.

 

zjarr3322