Pjesëmarrëset  e  eventit të bukurisë Miss Globe  vizituan Komunën  e Ulqinit

0

56 vajza nga vende të ndryshme  të botës që konkurojnë për kurorën e ,,Miss Globe 2018,, vizituan komunën e Ulqinit ku u pritën nga udhëheqësit komunal. Ky aktivitet  e kthen Ulqinin  në një vend  jo vetëm të konkursit  të bukurësë por  promovon edhe turizmin. Vajzat pjesëmarrëse  kanë vizituar  pjesë interesante të Ulqinit dhe rrethinës  dhe kanë mbetur të mahnitura  me pejsazhet e mrekullueshme të Ulqinit.Finalja e  madhe e  eventit do të mbahet ne Tiranë.