PDS, Forca dhe UDSH: Nuk ka arsye për shkurtimin e mandatit

0

Deklarata e përbashkët e Partisë Demokratike të Socialistëve, Forcës dhe UDSH-së
Në takim e përfaqësuesve të PDS, Forcës dhe UDSH është vlerësuar se nuk ekziston arsyeja për shkurtimin e mandatit aktual të Kuvendit Komunal.

Në takim u vlerësua se sezoni i sukseshën turistik i këtij viti dhe mundësia e realizimit të projekteve të rëndësishme që kanë nisur, kanë nevojë për vazhdimsi dhe shkon në favor të argumentimit se kjo dinamikë nuk duhet të ndërpritet.

Në takim kanë marrë pjesë zyrtarët e lartë të Këshillit Komunal të PDS, Forcës dhe UDSH-së.