Padi penale për shitjen e patave

0

Nga Drejtoria e Inspektimeve kanë bërë të ditur se është në vijim procesimi i personit i cili para një muaji shiste pata në tregun e qytetit, shkruan “Vijesti”.

Këtë përgjigje e ka komunikuar Qëndra për mbrojtjen zogjve, ku thuhet se organet përkatëse me datë 19.03.2015 kanë bërë kontrollimin e lokacionit në fjalë dhe kanë autorizuat shërbimet komunale që çdo ditë pazari të kryejnë inspektimin e nevojshëm në këtë vend.

Ky problem edhe pse ka kohë që ndodh, ka tërhequr vëmendjen e opinionit kur në tregun vendas dolën në shitje pata të egra, në kohë kur gjuetia ishte e ndaluar.