Otrant-Olimpik me trajner të ri

0

Otrant Olimpik ka emëruar Milija Savoviq për trajner të ri, njoftohet nga klubi. Për klubin do të jetë nderi i madh të drejtohet nga një trajner me përvojë si Savoviq, i cili ka drejtuar klube të njohura në kategorinë e parë dhe të dytë të Malit te Zi, thuhet në njoftimin e dërguar nga presidenti Nexhad Hasanaga. Savoviq gjatë karrierës ka drejuar klubet e Kom, OFK Bar, Zabjello, Iskra, Deçiq, e mjaft ë tjerë.