Nik Gjeloshaj votohet kryetar i parë i Komunës së Tuzit

0

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit Komunal të Tuzit, Nik Gjeloshaj u votua si kryetar i kësaj komune.

Kryetari i Alternativës Shqiptare mori besimin e 21 këshilltarëve të ASH, LDSH, UDSH, Partisë Boshnjake dhe Demokratëve, kurse ata të PDS nuk morën pjesë në votim.