Nesër shqyrtim publik për Kriporen

0

Nesër në ora 11.00 në sallën e madhe të Komunës, do të mbahet shqyrtimi publik për Kriporen e Ulqinit.

Shqyrtimi do të bëhet mbi Draftin për shpalljen e Kripores si monument të natyrës, cka do ta bënte atë zonë të mbrojtur dhe në funksion të zhvillimit të qëndrueshëm duke respektuar ligjet ekologjike europiane.