Nesër në shkollën e Krajës jepet shfaqja “Sot tetë ditë” e Josip Relës

0

Me rastine 7 Marsit, festës së mësuesit, 8 Marsit, ditës së gruas, dhe 10 Marsit , ditë së shkollës Gj.K.Skenderbeu, seksioni i dramës i kësaj shkolle do të shfaq komedinë “Sot tetë ditë” të shkrimtarit Josip Rela.

Shfaqja do të prezantohet në shtëpinë e kulturës në Ostros, nesër me 6 mars me fillim në ora 19.00.