Në Krajë u mbajt manifestimi tradicional “Në fillim të verës”

0

Manifestimi i 23-të me rradhë “Në fillim të verës” u mbajt mbrëmë në Krajë.

Ky manifestim tradicional mblodhi përsëri artistë dhe mysafirë nga Shkodra, Ulqini, Ana e Malit si dhe vetë Kraja, të cilët gëzuan dhe festuan gjer në orët e vona.

Të pranishmit i përshëndeti kryetari i komunës së Tivarit Zoran Srzentiq, kryetari i këshillit organizues Ismail Doda dhe kryetari i LDnëMZ Mehmet Bardhi.