MogUl: Trajnim për luftën kundër korrupsionit

0

Ne kuader te projektit “Pergjegjshem per Ulqinin” , i cili realizohet si pjese e programit “Ta vendosim korrupsionin ne muze”, me 18 dhe 19 tetor u organizua nje trajnim dy ditore per organizatat e shoqerise civile te Ulqinit me qellim te rritjes se kapaciteteve te tyre ne lufte kunder korrupsionit. Ligjeruse ne tema te ndryshme ishin Muzafer Caushi dhe Nazif Veliq. Ne dialogun interaktiv u konstatua se qytetaret nuk jane sa duhet te in formuar per mekanizmat e luftes kunder korrupsionit si dhe per aktet kryesore te permbledhur ne Planin e integritetit. Ne kuader te ketij projekti se shpejti do te organizohet dhe nje te debate per kete teme me perfaqesuesin e administrates lokale, si dhe nje ekspozite e foto dokumentacionit, ku od te rikujtojme opinionin me pasojat e korrupsionit gjate privatizimit ne Komunen tone.