Me kërkesë të Cakulit anullohet kontrata për hotelin Jadran

1

Me kërkesë të kryetarit të këshillit drejtues të të Mirave Detare Xhaudet Cakulit, është anulluar kontrata me kompaninë “Star of Montenegro” për ndërtimin e hotelit “Jadran”.
Kjo kompani ka vite që kishte fituar të drejtën e ndërtimit, por përvec fjalëve dhe premtimeve nuk arriti që të fillojë ndërtimin.

Pas shkëputjes së kontratës tashmë janë krijuar kushtet për gjetjen e një investitori serioz, i cili më në fund do të fillojë punimet në ndërtimin e këtij hoteli.

1 Koment

  1. Pa shofim njiher se me jcfar seriozitetit e kan marr kyt hap … do ja lajm kohes… !!!

Comments are closed.