Me 28 gusht përurimi i librit “Me këngë nga vendlindja në Amerikë”

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë përurimin e librit “Me këngë nga vendlindja në Amerikë” të autorit Haxhi Zeneli, të martën, më 28 gusht 2018, ora 20.00, në kompleksin “Lamiga” – Krythë.