Me 27 janar premiera e filmit “Cervantes”

0

Të shtunën me 27 janar, me fillim në ora 19.00 , në sallën e Qendrës për Kulturë do të mbahet premiera e filmit “Cervantes”.

Ky film është realizuar i gjithi nga entuziast prej Ulqinit dhe rrethinës, dhe pasqyron qëndrimin e supozuar të shkrimtarit të njohur në Ulqin.