Mavriq emërohet zv. ministër i turizmit

0

Ardijan Mavriq, këshilltari aktual i nënkryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegut, është emëruar zv.ministër i turizimit, mëson portali Lajm.me.

Mavriq ishte kryetari i klubi të këshilltarëve të Forcës në mandatin e kaluar, si dhe kandidat për këshilltar në zgjedhjet ardhshme lokale.