Malësi, gëzuar komunën!

0

Prej ditës së sotme, 1 shtator 2018, Tuzi është komunë me të drejta të plota.

Portali “Lajm” uron të gjithë banorët e kësaj treve për këtë arritje dhe u dëshiron që kjo të sjellë më shumë prosperitet në të ardhmen.

Një përgëzim i vecante shkon për koalicioni “Shqiptarët e vendosur” , të cilët kanë kontribuar më së shumti në këtë drejtim.