Llogaria e Komunës e bllokuar

0

Xhiro llogaria e Komunës së Ulqinit është përsëri e bllokuar, mëson portali lajm.me.
Arsyeja e kësaj është shuma prej 60.000 eurosh e paguar për taksën komunale nga një objekt në Krruc, plani i të cilit nuk u pru kurrë.

Raste të tilla ka pasur mjaft në periudhën e kryetarit Hajdinaga, kur njerëzve iu merreshin pagesat me premtim se shpejt do të bihen planet dhe do tu jepen lejet e ndërtimit, cka nuk u realizua.