Librari të çuditshme dhe të mrekullueshme nëpër botë!

0
Leakey’s, Invernes, Skoci

Duke filluar nga një dyqan librash i hapur nga Alive Munro në vitet 1960 e deri tek një në ishullin Santorini i hapur nga disa studentë pijanecë të Oxfordit, ju sjellim fotot e disave nga libraritë më të mrekullueshme në botë.

Leakey’s, Invernes, Skoci
Leakey’s, Invernes, Skoci

 

Atlantis Books, Santorini, Greqi
Atlantis Books, Santorini, Greqi

 

The Bookshop, Wigtown, Skoci
The Bookshop, Wigtown, Skoci

 

Tell a Story, Portugali
Tell a Story, Portugali

 

Barter Books, Alnwick, Angli
Barter Books, Alnwick, Angli

 

Libreria Palazzo Roberti, Bassano del Grappa, Itali
Libreria Palazzo Roberti, Bassano del Grappa, Itali

 

Munro’s, Viktoria, Kanada
Munro’s, Viktoria, Kanada

 

George Bayntun, Bath, Angli
George Bayntun, Bath, Angli
Singing Wind Bookstore, Benson, Arizona
Singing Wind Bookstore, Benson, Arizona

 

Libërshitës në Kalkuta, Indi
Libërshitës në Kalkuta, Indi

 

The Bookworm, Pekin, Kinë
The Bookworm, Pekin, Kinë

 

John K King Used & Rare Books, Detroit, SHBA
John K King Used & Rare Books, Detroit, SHBA

 

D's books, Pnomh Penh, Kambodia
D’s books, Pnomh Penh, Kamboxha

 

Fjaerland, Norvegji
Fjaerland, Norvegji

 

E përshtatshme, Tiranë, Shqipëri
E përshtatshme, Tiranë, Shqipëri

 

Dit' e Nat', Prishtinë, Kosovë
Dit’ e Nat’, Prishtinë, Kosovë