KZSH: Zgjedhjet në dy vendvotime në Ulqin do të përsëriten

0

Komisioni Zgjedhor i Shtetit ka vendosur që të pranojë ankesat e Demokratëve, me cka zgjedhjet në Darzë (nr. 13) dhe vendvotimin nr.34 në objektin e ndërmarrjes komunale , do të përsëritën.

Demokratët janë ankuar se në disa vendvotime në Ulqin ka pasur parregullsi të cilat kanë ndikuar në rezultatin e zgjedhjeve.

Në këto dy vendvotime në zgjedhjet e fundit lokale kanë votuar mbi 700 qytetarë.