KSP përkrah njëzëri ligjin për Komunën e Tuzit

0

Këshilli për sisteme politike i Kuvendit të Malit të Zi në mbledhjen e sotme shqyrtoi ligjet mbi formimin e Komunës së Tuzit.

Prezentimin e ligjeve të Komunës para Këshillave të Kuvendit të Malit të Zi, në emër të Ministris së Administrimit Publik e bëri Nik Gjeloshaj.

Nënkryetari i Kuvendit Genci Nimanbegu, më herët u bëri thirrje antarëve të këshillit që të përkrahin plotësimet e ligjit, në mënyrë që Tuzi të jetë komunë e plotë ashtu si të tjerat.

Propozimi për ndryshimet dhe plotësimet e ligjit u përkrah njëzëri.

Neser ligjet do jenë para Këshillit kushtetues për të vlerësuar a janë në përputhshmëri me aktin me te lart te vendit.