Kryetari Kasami takohet me zyrtarët e Forcës

0

 Ne kuader te vizites zyrtare ne Mal te Zi, Sot në zyre të Forcës së Re Demokratike qëndroi Kryetari i Lëvizjes politike”Besa” nga Shkupi Bilal Kasami dhe bashkëpunëtorët e tij. Temë e bisedimeve ishte situata politike në të dy vendet me focus të posacëm tek pozita dhe të drejtat e shqipaterëve.

Kryetari i FORCA-s Nazif Cungu gjatë takimit vlerësoi se shqiptarët në përgjithësi ballafaqohen me problematika të njëjtadhe shkëmbimi i eksperiencave në mes të subjekteve shqiptaremund të sjellin deri tek marreveshje më frytdhënëse. Cungu theksoi se do të vazhdojnë të kultivojnë marëdhënje të mira me Lëvizjen Besa me qëllim të avancimit më të mirë të të drejtavetë shqiptarëve kudo që janë.

Kryetari Cungu vlerësoi lartë rrolin e faktorit shqiptarë nëMaqedoninë e Veriut lidhur me ngjarjet e fundit, ku pothuajseshqiptarët ishin kryesorë në marrjen e vendimeve për zgjedhjene problemeve të kahmotshme në mes të Maqedonisë dhe Greqisë.

Me respekt,

Shërbimi i Forcës së Re Demokratike