Kryetari Cungu uron Kërshëndellat

0

 Në mesazhin e tij ai shprehet:

Të gjithë besimtarët e krishterë dëshiroj ti uroj gëzuar nga mot Kërshëndellat! Dëshiroj që kjo festë t’ju sjellë sa më shumë paqe, lumturi, mirëqenie dhe shëndet. Po ashtu shpresoj që këtë festē ta kaloni sa më bukur në ngrohtësinë e familjes tuaj.