Komuna ndan tridhjetë bursa për studentët më të mirë

0

Kryetari i komunës Nazif Cungu duke përshëndetur studentët, prindërit dhe të ftuarit tha se ky është një rast i mirë i komunikimit të drejtëpërdrejtë me studentet e dalluar të cilët janë krenaria e qytetit tonë.
Ai i ftoj studentet për bashkëpunim për të shpalosur ide dhe propoyime e bashkarisht sic u shpreh të ndërtojmë qytetin e sëardhmes .