Komuna e Ulqinit: U mbajt tribuna me temë “Mali i Zi dhe integrimi në NATO”

0

Me fillim në ora 10.00, në sallën e Kuvendit Komunal u mbajt tribuna e paralajmëruar me temën “Mali i Zi dhe integrimi në NATO”.

Tribuna u organizua nga ambasada e Hungarisë.  Në tribunë folën ambasadori i Hungarisë Krisztian Posa dhe ai i Shqipërisë Ernal Filo, të cilët sollën përvojën e vendeve të tyre në procesin e integrimit.

Mali i Zi pritet që në fund të vitit të marrë thirrjen për antarsim në këtë aleancë ushtarake.