Komisioni për ndalimin e konfliktit të interesit: Ligjëratë në Komunën e Ulqinit

0

Komisioni për ndalimin e konfliktit të interesit është duke mbajtur sot një ligjeratë në lidhje me ligjin e ri për konfliktin e interesit, limitimin në kryerjen e funksioneve publike, paraqitjen e dhuratave nga funksionerët publik, përvojën ndërkombtare në këtë fushë por edhe masat e dënimit.

Pjesmarrës janë zyrtarët lokal të komunave të Tivarit dhe Ulqinit, gjygjtarët, prokurorët, zyrtarët shtetëror dhe mediat.

Ligjeratat do të mbahen nga kryetari Slobodan Lekoviq dhe antarët e tjerë të këtij komisioni, si dhe drejtori i Agjensisë së Antikorrupsionit të Kosovës Hasan Preteni.