Kolona kilometërshe në kalimin kufitar Sukubinë-Muriqan

0

Për shkak të fluksit të madh të qarkullimit, për të kaluar pikën kufitare Sukubinë-Muriqan duhet kohë e gjatë. Kjo varet edhe nga pjesa e ditës por në përgjithësi rradhët janë të gjata.

Dhe pse pika punon me kapacitet maksimal dhe procedurë të përshpejtuar gjithsesi është e pamundur ti bëhet ballë fluksit të madh që ka filluar këto ditët e fundit.

 

 

foto: gazetaexpress