Klubi Taekwondo Ulqini fiton vendin e parë në turneu në Zhablak

0

Të dielën me datë 14.tetor 2018,  në qytetin e Zhablakut u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të taekwondo-së “Durmitor Open 2018”. Në këtë aktivitet sportiv klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 35 garues në të dy disiplina, në Garim dhe Forma. Suksesi për klubin e Ulqinit nuk mungoj ku në rënditjen e përgjithshme doli klubi më i sukseshëm i cili u shpërblye me kupën e vendit të parë , i cili është trofeu i 19-të për këtë klub në vitin 2018.

Në diciplinën e Garimit morën pjesë 25 garues.
Medalje të arta fituan 11 garues.
? Medina Kanaqeviq, Dion Mustafa, Mervana Muçaj, Arta Ismailaga, Besart kuqi, Enes Dushku, Bledar Kasmi, Enis Kurti, Amell Nuti, Amra Dushku, Ardit Dervishi.
Medalje argjendi 7 garues.
? Amrudin Hoxha, Mersida Demiri, Amella Nuti, Hadi Resulbegu, Abdullah Dervishi, Vesa Dervishi, Albjon Hykaj.
Medalje bronzi 3 garues.
? Eldar Muçaj, Hakush Fici, Isuf Gjençiq.

Në diciplinën e Formave morën pjesë 21 garues.
Medalje të arta fituan 13 garues.
? Vesa Dervishi, Sara Kraja, Hadi Resulbegu, Medina Kanaqeviq, Enes Dushku, Ardit Dervishi, Hana Tivari, Arta Ismailaga, Amrudin Hoxha, Dion Mustafa, Fiona Kraja, Sumeja Bisha, Edina Kraja.
Medalje argjendi 3 garues.
?Bledar Kasmi, Mervana Muçaj, Amra Dushku.
Medalje bronzi 5 garues.
?Mehrudin Muçaj, Armin Kanaqi, Ermir Laniku, Amell Nuti, Sara Dervishi.

Rënditja ekipore sipas kategorive:
Kategoria children vendi i parë ?
Kategoria Kadet vendi parë ?
Kategoria Senior vendi parë ?
Në diciplinën e Formave vendi i parë ?
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondosë Ulqini shpallet klubi më i suksesshëm dhe fiton trofeun e këtij turneut.?

Falenderojmë prindërit e garuesve për përkrahje maksimale si dhe sponsorët të cilët na lehtësuan udhtimin tonë në këtë aktivitet sportiv.

Me respekt:
Fikret Dushku, prof.