Klubi i taekwondo-së “Ulqini” shkëlqen në “Tirana Trophy 2018”

0

Në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtar “TiranaTrophy 2018”. Ky aktivitet sportiv mblodhi 450 garues nga tetë shtete. Klubi i Taekwonod-së Ulqini u paraqitë me 35 garues.
Ekipi i Ulqinit shpallet kampionë në diciplinën e Formave, vendi i dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë dhe grumbullojë 18 medalje të arta, 17 të argjendit dhe 8 të bronzit. Garuesi Hadi Resulbegu shpallet garuesi më i mirë në diciplinën e Formave.
Suksesi në diciplinën e garimit për ekipin e Ulqinit:
? Enes Dushku, Sara Kraja, Merisa Malokraja, Mervana Mucaj, Bledar Kasmi, Dion Mustafa, Ardit Dervishi.
? Amra Dushku, Amella Nuti, Albjon Hykaj, Amrudin Hoxha, Enis Kurti, Hadi Resulbegu, Abdullah Dervishi, Amella Nuti, Hakush Fici.
? Mersida Demiri, Arta Ismailaga, Besart Kuqi, Harun Dervishi, Isuf Gjençiq.
Suksesi në diciplinën e Formave:
?Hadi Resulbegu, Enes Dushku, Hana Tivari, Amra Dushku, Vesa Dervishi, Sumeja Bisha, Amrudin Hoxha, Fiona Kraja, Edina Kraja, Medina Kanaqeviq.
? Bledar Kasmi, Amell Nuti, Ardit Dervishi, Dion Mustafa, Sara Dervishi, Arta Ismailaga, Sara Kraja, Xheneta Kanaqeviq.
? Mehrudin Mucaj, Armin Kanaqi, Hava Malokraja.

? Vendi parë në Forma
? Vendi i dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë.

Falenderojmë të gjithë sponsorët që kontribuan për ekipin tonë.
Taekwondo Ulqini,
FIKRET DUSHKU, prof.