Klubi i taekwondo-së “Ulqini” fiton 20 medalje në turneun në Tiranë

0

Edhe një trofe për Taekwondo Ulqinin. Të dielen me 15.04.2018 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Tirana Challange” 2018. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën mbi 500 garues nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 24 garues. Rezultati për Ulqinit ishte; gjithsejt 20 medalje. Të arta 5 medalje, të argjendit 7 medalje dhe të bronzit 8. Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi kupën e vendit të tretë.
Me medalje të arta u kurorzuan garuesit:
?Mervana Mucaj
?Sara Kraja
?Amella Nuti
?Amar Bakalli
?Hava Malokraja
Medalje të argjendit
?Enis Kurti
?Bledar Kasmi
?Arta Ismailaga
?Amra Dushku
?Merisa Malokraja
?Harun Dervishi
?Mersida Demiri
Medalje të bronzit
?Amell Nuti
?Edina Kraja
?Medina Kanaqi
?Isuf Gjenciq
?Enes Dushku
?Abdullah Dervishi
?Besart Kuqi
?Jahja Dervishi

Falenderojmë të gjithë ata që kontribuan në sukseset e klubit të Taekwondo-së Ulqini.  Poashtu falenderojmë mikun Julian Caca për mikëpritje.

Kryetrajneri: Fikret Dushku prof.