Klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi edhe dy trofe tjera në turneun ndërkombëtar në Budva

0

Gjatë kësaj fundjave në Budva u mbajtë turneu ndërkombëtar MontenegroStars Trophy. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 36 garues në të dy diciplina. Në diciplinën e garimit u parqit me 24 garues, ndërsa në diciplinën e formave morën pjesë 21 garues. Në diciplinën e garimit medalje të arta fituan 11 garues, 9 të argjendit dhe 3 të bronzit. Në diciplinën e formave 12 garues fituan medaljet të arta, 5 të argjendit dhe 3 të bronzit.

Në rënditjet e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi dy trofe, vendi i parë  në diciplinën e formave dhe poashtu vendi i parë  në diciplinën e garimit kategoria kadetët e rinjë.

Garuesit më të suksesshëm të turneut u shpallen Arta Ismailaga si kadetja më e mirë, Dion Mustafa juniori më i mirë dhe Medina Kanaqeviq si seniorja më e mirë.

Me medalje në diciplinën e garimit u shpërblyen këto garues.
 Bledar Kasmi, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Merisa Malokraja, Sara Kraja, Besart Kuqi, Amra Dushku, Albjon Hykaj, Dion Mustafa, Medina Kanaqeviq, Amella Nuti.
 Amar Bakalli, Hadi Resulbegu, Mervana Mucaj, Mersida Demiri, Isuf Gjenciq, Abdullah Dervishi, Vesa Dervishi, Amrudin Hoxhiq, Fiona Kraja.
 Enis Kurti, Amell Nuti, Hakush Fici.

Në diciplinën e Formave medaljet i fituan këto garues.

 Hadi Resulbegu, Enes Dushku, Hana Tivari, Sara Kraja, Merisa Malokraja, Vesa Dervishi, Amra Dushku, Amrudin Hoxhiq, Dion Mustafa, Fiona Kraja, Sumeja Bisha, Medina Kanaqeviq.

 Bledar Kasmi, Ardit Dervishi, Sara Dervishi, Arta Ismailaga, Edina Kraja.

 Mehrudin Mucaj, Amell Nuti, Hava Malokraja.