Klubi i taekwondo-së “Ulqini” fitoi 8 medalje në turneun “Skopje open 2018”

0

Një tjetër suksesë për Taekwondo Ulqinin. 

Gjatë vikendit me datë 21.04.2018 në Shkup u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së “Skopje open” 2018. Ky aktivitetë sportiv mblodhi 530 garues nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 10 garues. Taekwondo Ulqini fitojë 8 medalje, 6 të arta dhe 2 medalje të argjendit.

Me medalje të arta u kurorzuan:
?Merisa Malokraja
?Arta Ismailaga
?Enes Dushku
?Sara Kraja
?Bledar Kasmi
?Amar Bakalli

Medalje argjendi fituan garuesit:
?Amella Nuti
?Mervana Mucaj

Falenderojmë prindërit e garuesve e poashtu edhe sponsorët tanë të cilët na mundësuan pjesmarrjen në këtë aktivitet sportiv “Skopje Open”. Ju urojmë suksese në punën tuajë, shëndet dhe lumturi në familje.
Me respekt Fikret Dushku prof.