Klubi i taekwondo-s “Ulqini” merr vendin e parë në turneun në Tiranë

0

TAEKWONDO ULQINI

Edhe një trofe për klubin e Taekwondo-së e Ulqini  “Top Tirana open” 2018 ? vendi i parë për kategorinë e pionirëve.

Gjatë vikendit datë 05.05.2018 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Top Tirana open” 2018, turne në të cilën morën pjesë 530 garues, 50 klube nga 11 shtete. Taekwondo Ulqini u paraqit me 22 garues ku 18 prej tyre ishin të suksesshëm me 10 medalje të arta, 6 medalje të argjendit dhe 2 të bronzit. Në klasifikim të përgjithshëm klubi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendit e parë ? në kategorinë pionirëve.

Medaljet e arta i fituan garuesit:

?Amar Bakalli ?Harun Dervishi ?Amra Dushku ?Bledar Kasmi ?Sara Kraja ?Enis Kurti ?Egzon Lika ?Merisa Malokraja ?Mervana Mucaj ?Medina Kanaqi

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:

?Arta Ismailaga ?Enes Dushku ?Sumeja Bisha?Besart Kuqi ?Amella Nuti ?Amell Nuti

Medaljet e bronzit i fituan garuesit:

?Mersida Demiri ?Fiona Kraja

Si dhe kupa ? e vendit të parë në kategorinë e pionirëve (Children I – II )

Falenderojmë të gjithë prindërin për përkrahjen e tyre si dhe sponsorët që na lehtësuan këtë aktivitet sportiv.  Nxënësve ju urojmë suksese.

Me respekt Fikret Dushku prof.