Klubi i taekwondo-s Ulqini merr 20 medalje në turneun në Kroaci

0

TAEKWONDO TEAM ULQINI

Taekwondo Ulqini kthehet me dy ? trofe ? nga Kroacia.

Gjatë vikendit të shtunën dhe të dielën në ishullin e Korçullës në Kroaci u mbajtë turneu ndërkombëtar dy ditorë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne u paraqitën afër 400 garues nga 8 vende dhe 30 klube. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 17 garues në të dy diciplinat. Suksesi për ekipin e Ulqinit ishtë gjithësejt 20 medalje të fituara, prej tyre 8 të arta, 6 të argjendit, 6 të bronzit dhe dy kupa.

Në diciplinën KYORUGI (ndeshjeve) të suksseshën ishin këto garues:

?Arta Ismailaga

?Amella Nuti

?Enis Kurti

?Merisa Malokraja

?Amar Bakalli

?Medina Kanacevic

?Sara Kraja

?Harun Dervishi

?Amra Dushku

Në diciplinën  POOMSAE (formave).

?Amra Dushku

?Medina Kanacevic

??Sumeja Bisha

??Dion Mustafa

?Bledar Kasmi

?Sara Kraja

?Enes Dushku

?Vesa Dervishi

?Arta Ismailaga

Në rënditjen përfundimtare Klubi i Taekwondo-së Ulqini në bazë të pikëve të grumbulluara zuri vendin e dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë dhe vendin e tretë në diciplinën e Formave.

Falenderojmë prindërit për përkrahjen si dhe sposnsorët të cilët na lehtësuan udhëtimin në këtë aktivitet sportiv.