Klubi i taekwondo-s “Ulqini” arrin suksese në turneun në Mostar

0

TAEKWONDO TEAM ULQINI
Trofe pas trofeut, edhe një suksesë i ekipit të Taekwondo-së Ulqini në Mostar fitojnë edhe tre trofe ??? tjera dhe 23 medalje.
Të shtunën me datë 03.11.2018 në Mostar u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën 450 garues, 40 klube nga 7 vende. Klubi i Taekwondosë Ulqini u paraqit me 24 garues. Suksesi për ekipin e Ulqinit ishte: ?Nëntë medalje të arta, ? Shtatë medalje argjendi, ? Shtatë bronzi.
?Vendi i parë në rënditjen e përgjithshme në diciplinën e Formave.
?Vendi i dytë në kategorine kadetë të rinjë.
?Vendi i tretë në rënditjen e përgjithshme në diciplinën e Garimit.
Medaljet në diciplinën e Garimit:
? Bledar Kasmi, Enis Kurti, Amella Nuti, Sara Kraja, Merisa Malokraja.
? Arta Ismailaga, Mervana Mucaj.
? Amra Dushku, Abdullah Dervishi, Amar Bakalli, Besart Kuqi, Mersida Demiri.
Bledar Kasmi shpallet garuesi më i suskseshëm në kategorinë e kadetëve të rinjë.
Medaljet në diciplinën e Formave:
? Sumeja Bisha, Vesa Dervishi, Bledar Kasmi, Medina Kanaqeviq.
? Amra Dushku, Ardit Dervishi, Amar Bakalli, Sara Kraja, Xheneta Kanaqeviq.
? Dion Mustafa, Amell Nuti.

Në emër të klubit të Taekwondo-së Ulqini falenderojmë të gjithë ata që kontribuan për klubin tonë. Falenderojmë prindërit për përkrahjen e tyre si dhe sponsorët të cilët na i mbuluan shpenzimet e udhëtimit.

Me respekt
Fikret Dushku, prof.