Klubi i futbollit Otrant Olympic njofton që u përfundua afati kalimtar dimëror

0

Klubi i futbollit Otrant Olympic njofton që u përfundua afati kalimtar dimëror.

Fillimisht Klubi ka rinovuar marrëveshtjet me Zaim Divanoviq dhe Valentin Rudoviq të cilët janë produkte të shkollës të futbollit të klubit tonë.
Përveç të përmendurve, klubi angazhoi edhe disa lojtarë të tjerë në reparte të ndryshme të lojës. Përforcimet e arritura për stinorin pranveror janë:
Amar Kaltak (Portjer) U21
Blagoje Gjurkoviq (Mbrojtës) U21
Ronaldo Rudoviq (mbrojtës)
Luka Bozhoviq (Mbrojtës)   U21
Nikolla Ivanoviq (Mesfushor)
Yuki Takatoku (Sulmues)
Denis Xhanoviq (Sulmues)
Baqo Nikoliq (Mesfushor)
Përveç lojtarëve të ardhur, nga klubi për angazhime profesionale brenda dhe jashtë shtetit janë larguar lojtarët:
Adrijan Rudoviq (Panseraikos, Greqi)
Fatmir Mollabeqiroviq (Besa Pejë, Kosovë)
Milosh Paviqeviq (Igallo, Mali i Zi)
Edmond Kurti (SHBA)