KKSH- Lista e aktiviteteve për Ditën e Flamurit

0

Lista e aktiviteteve që Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve organizon me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit Kombëtar dhe Vitit Mbarëkombëtar të Skënderbeut.