Katërkollë: Gjendet çanta me 20kg drogë

0
Policia e Ulqinit ka gjetur një çantë në të cilën ndodhej sasia prej 20kg e drogës së tipit marihuana. Sipas policisë, droga u gjet në vendin Zenelaj pranë Katërkollës dhe janë duke punuar në identifikimin e pronarit të çantës.
Droga është dërguar për ekzaminim në Qendrën Ligjore.
foto: Drejtoria e policisë