Kabineti Kryetarit shpenzon 10.000 euro në Pizza?

0

Sipas burimeve të Portalit tonë mësuam që Kabineti i Kryeatrit të Komunës së Ulqinit në vitin 2014 ka shpenzuar mbi 10.000 euro vetëm në kompaninë sh.p.k. “Pizza Amore” të Ulqinit.

Sipas emrit të kompanisë kuptojmë që bëhet fjalë për lokal gastronomik dhe mbetet vetëm të imagjinohet se sa pizza duhet konsumuar me 10.000 euro.

Një gjë është e sigurtë, në kabinetin e Kryetarit Gjeka kanë oreks të mirë.