Ka filluar sanimi përfundimtar i rrugës në Krruç

0

Sanimi i rrugës së dëmtuar nga rrëshqitja e dheut në Krruç, tashmë është në vazhdim.

Ky investim i Drejtorisë së Rrugëve ka vlerën prej afro 500 mijë eurosh dhe punimet i kryen firma Bemax nga Podgorica.

Ky njëherësh do të jetë edhe investim qa ka për plan ti japë fund njëherë e mirë problemit në këtë pjesë të rrugës Ulqin-Tivar.