Inspektorët nuk gjetën parregullsi në Ulqin

1

Në kuadër të kampanjës ” Bëhu i përgjegjshëm”, inspektorët republikan proceduan edhe dy raste të lajmëruara në Ulqin, por nga raporti i tyre del se nuk kanë hasur në parregullsi.
Në njërin rast nuk jepet identiteti i autorit, kurse për rastin e dytë janë bërë publike vetëm inicialet Gj.B.
Kjo kampanjë ka filluar nga muaji janar dhe është inicuar nga Ministria e financave në bashkëpunim me UNDP, dhe si qëllim ka ndërgjegjsimin e qytetarëve në lajmërimin e parregullsive nga subjektet private.

1 Koment

Comments are closed.