Ilir Çapuni, drejtor politik i Forcës së Re Demokratike

0

Në mbledhjen e mbrëmshme të kryesisë së Forcës së Re Demokratike, Ilir Capuni u zgjodh drejtor politik i kësaj partie.

Çapuni, këshilltar i Forcës në Kuvendin Komunal të Ulqinit, aktualisht është profesor në univerzitetin “New York“ në Tiranë, si dhe instruktor i zhytjes dhe i apasionuar pas këtij aktiviteti.