ARTIKUJT E FUNDIT

Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

Të nderuar bashkëkombas, Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare nëkomunën e Tuzit. Jemi te bindur se Alternativa Shqiptare, UnioniDemokratik i...

Gjeka: Ska pare për Vit Të Ri, Ulqinakët do të bëjnë “shtimung” vet.

Mungesa e mjeteve financiare është arsyeja kryesore pre këtij vit Organizata Turistike nuk do të organizojnë pritjen e vitit të ri në të hapur, thotë drejtori i OT Fatmir Gjeka për “Vijesti”...

Cungu & Co ndanë 10.000 euro për luftën kundër koronavirusit

Kompanija "Cungu & Co" kontribuon Trupit koordinues nacional të Malit të Zi për sëmundje infektive për luftë kundër COVID-19 me donacion prej 10.000€.

Cungu & Co dhuron 10.000 € Trupit Koordinues Nacional për sëmundjet infektive

Kompania “Cungu & Co” ka dhuruar sot 10.000 Trupit koordinues nacional të Malit të zi për sëmundje infektive për luftë kundër virusit të ri Corona, COVID-19. Kjo gjë u bë e njohur nga drejtori i...

SHF “Marshall Tito”: Njoftim për mësimin në distancë

Të nderuar prindër,Siç ju kemi informuar që në bazë të urdhërit të autoriteteve shtetërore është ndërprerë procesi mësimor, duke filluar nga data 16.03.2020 dhe do të zgjasë së paku 15 ditë.IP SHF...

Ambasadori i Gjermanisë takoi zyrtarët e Forcës së Re Demokratike

Kumtesë - FORCA Vizita e Ambasadorit së Republikës  së Gjermanisë në Mal të Zi Sot me 13 Mars 2020, kryetari i Forcës së Re Demokratike, z.Nazif...

Biznesi i Ulqinit i alarmuar për rrezikun e coronavirus

Sot ne ambientit e Hotelit “Dolcino” është mbajtur tryeza me temën e përgatitjes për emergjencën sanitare të shkaktuar nga rreziku i përhapjes së virusit Covid-19. Tryeza u nis si iniciativë e sipërmarrësit Nazif Cungu me...

KKSH: Punëtoria e dytë e trajnimit për mbrojtjen e të drejtave të shqiptarëve në...

Të nderuar, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi organizon trajnimin “PROMOVIMI DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI”. Trajnimi për ngritjen e kapaciteteve, në sferën e promovimit...

Cungu letër Markoviqit: Ideja për karantinë në Zogaj ështe gabuar dhe e dëmshme

Ulqin, 24.02.2020. Nr. 800-9/20 QEVERISË SË MALIT TË ZI N/D e z.Dushko Markoviq, kryetarit të Qeverisë I nderuari z. Markoviq,

Muhamed Nika: Rastësi apo manifestim nacionalist i partisë socialdemokratë në Ulqin.

Në konventën e Këshillit Komunal të Socialdemokratëve të mbajtur në Ulqin organizatoret kanë hequr nga foltorja Stemën e Komunës së Ulqinit. Këtë e raporton Muhamed Nika duke shprehun në rofilin e tij ne facebook që...
Fotografi nga fushata 2017

SD, ne Heshtje të Karantinës, në Uqin mbanë konventën e Këshillit të partisë.

Në mes të skandalit që zgjoi në këmbë gjithë Ulqinin pasi qe Ministri i Shëndetësisë nga Socialdemokratet,  Kenan Hrapoviq ka vendosur që të hapin karantinën për Corona Virus në Ulqin, kjo parti sot mbajti...

Karantina për Corona virusin në Ulqin kërcënon sezonin turistik!

Sipas gezetes së perditshme "Vijesti" vendi ku do vendoset karantina për pacientet nga Corona Virus do të jetë në kazermën në Zogaj të Ulqinit. Këtë fakt ja kanë konfirmuar nga Ministria e Shëndetësisë. Sipas burimeve...