ARTIKUJT E FUNDIT

Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

Të nderuar bashkëkombas, Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare...

Gjeka: Ska pare për Vit Të Ri, Ulqinakët do të...

Mungesa e mjeteve financiare është arsyeja kryesore pre këtij vit Organizata Turistike nuk do të organizojnë pritjen e vitit të ri në...

Cungu & Co ndanë 10.000 euro për luftën kundër koronavirusit

Kompanija "Cungu & Co" kontribuon Trupit koordinues nacional të Malit të Zi për sëmundje infektive për luftë kundër COVID-19 me donacion prej...

Cungu & Co dhuron 10.000 € Trupit Koordinues Nacional për sëmundjet...

Kompania “Cungu & Co” ka dhuruar sot 10.000 Trupit koordinues nacional të Malit të zi për sëmundje infektive për luftë kundër virusit të ri...

SHF “Marshall Tito”: Njoftim për mësimin në distancë

Të nderuar prindër,Siç ju kemi informuar që në bazë të urdhërit të autoriteteve shtetërore është ndërprerë procesi mësimor, duke filluar nga data...

Ambasadori i Gjermanisë takoi zyrtarët e Forcës së Re Demokratike

Kumtesë - FORCA Vizita e Ambasadorit së Republikës  së Gjermanisë në Mal të Zi Sot me...

Biznesi i Ulqinit i alarmuar për rrezikun e coronavirus

Sot ne ambientit e Hotelit “Dolcino” është mbajtur tryeza me temën e përgatitjes për emergjencën sanitare të shkaktuar nga rreziku i përhapjes së virusit...

KKSH: Punëtoria e dytë e trajnimit për mbrojtjen e të drejtave...

Të nderuar, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi organizon trajnimin “PROMOVIMI DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË SHQIPTARËVE NË MAL TË...

Cungu letër Markoviqit: Ideja për karantinë në Zogaj ështe gabuar dhe...

Ulqin, 24.02.2020. Nr. 800-9/20 QEVERISË SË MALIT TË ZI N/D e z.Dushko Markoviq,...

Muhamed Nika: Rastësi apo manifestim nacionalist i partisë socialdemokratë në Ulqin.

Në konventën e Këshillit Komunal të Socialdemokratëve të mbajtur në Ulqin organizatoret kanë hequr nga foltorja Stemën e Komunës së Ulqinit. Këtë e raporton Muhamed...

SD, ne Heshtje të Karantinës, në Uqin mbanë konventën e Këshillit...

Në mes të skandalit që zgjoi në këmbë gjithë Ulqinin pasi qe Ministri i Shëndetësisë nga Socialdemokratet,  Kenan Hrapoviq ka vendosur që të hapin...

Karantina për Corona virusin në Ulqin kërcënon sezonin turistik!

Sipas gezetes së perditshme "Vijesti" vendi ku do vendoset karantina për pacientet nga Corona Virus do të jetë në kazermën në Zogaj të Ulqinit....