Hidhet në qarkullim prerja e re 10 euro!

0

Nga data 23 shtator është hedhur në qarkullim seria e re e prerjeve 10 euro, pamjen e së cilës mund ta shihni në foto.

 

Deri më tani janë prodhuar një numër i kufizuar dhe futja në qarkullim do të bëhet gradualisht, deri në daljen përfundimtare nga qarkullimi të prerjes së vjetër.

 

euro 3