Gjendet një trup i pajetë në det

0

Peshkatarët nga Ulqini sot kanë gjetur një trup të pajetë në det, disa qindra metra nga derdhja e Bunës.

Trupi është i gjinisë mashkullore dhe policia po punon në identifikimin e tij.